Contact

Ontdek de
wereld van HP

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is één van de grootste hardware fabrikanten ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Bekijk de populaire zakelijke productcategorieën hieronder.

HP Commercial Notebooks

HP heeft het assortiment zakelijke notebooks ingedeeld naar type gebruik. De notebooks van de 200 t/m 400 serie zijn instapmodellen en zijn geschikt voor basis gebruiker en dagelijkse productiviteit. De notebooks van de 600 t/m 1000 serie worden vaker ingezet voor krachtig en veilig gebruik.

Kortom: Er is voor elke ondernemer of medewerker wat wils; alle laptops zijn toegespitst op de vereisten van het hybride werken van nu.

HP ProBook serie

De HP ProBook serie met lichte en dunne laptops voor zowel iedereen die op kantoor of onderweg werkt.

HP EliteBook serie

De HP EliteBook serie zijn de premium laptops voorzien van een stijlvol design, optimale beveiliging en samenwerkingsmogelijkheden.

HP Dragonfly Folio

Dankzij meerdere standen kun je zonder onderbreking productief blijven op de manier waarop je het liefst werkt.


HP Commercial Desktops

Het krachtige en veilige zakelijke HP desktop portfolio is optimaal uitgerust voor zakelijke toepassingen en is gemakkelijk te beheren en uit te breiden. Deze modellen blinken uit in prestaties, beveiliging, uitbreidbaarheid en beheer. Ook worden desktops aangeboden voor een speciaal segment zoals de HP Z Workstation desktop pc’s voor technische en creatieve professionals met hoge eisen voor workloads. Het portfolio strekt zich nog veel verder uit, alle producten zijn voorzien vatn de juiste beveiliging en oplossingen voor optimaal samenwerken.

Midden en klein bedrijf

• All-in-Ones (AIO)
• Pro/Pro One 400
• ProDesk 405t

Organisaties met Managed IT

• Elite/EliteOne 600
• Elite/EliteOne 800
• EliteDesk 800 / 805

HP Workstations
& Thin Clients

Specifiek voor gebruikers die veel rekenkracht nodig hebben heeft HP Workstations ontwikkeld. Het assortiment is opgebouwd van instapmodellen Z1 tot Z2, Z4, tot de Z6 en high end Z8. Daarnaast is er een range aan mobile workstations beschikbaar zoals bijvoorbeeld de HP ZBook Firefly, ZBook Power, ZBook Studio en ZBook Fury. Met graphics van professionele klasse en kleurnauwkeurige displays. Ook is er een HP Thin Client assortiment om handig in de cloud te werken. Van modellen als de t200 die via t400, t500 en t600 naar de t700 oploopt met PC waardige prestaties. Daarnaast zijn er twee mobiele varianten zoals de Mt21 of de MT45.

HP Commercial Displays

HP biedt verschillende series monitoren die het werken op zakelijke laptops complementeren: De P-serie, E-serie en de Z by HP serie. De P-serie is ontwikkeld voor essentiële kantooroplossingen. Bij de E-serie (4 modellen) staat het welzijn van de gebruiker voorop, hierbij ligt de focus op ergonomisch comfort, productiviteit en duurzaamheid.

Bij de Z by HP serie wordt ingespeeld op hoogwaardige prestaties, hiervoor zijn 3 modellen beschikbaar. Daarnaast is er nog een Dreamcolor display, gekalibreerd specifiek voor creatieve professionals én er is een healthcare edition voor de zorgsector die onder andere gemakkelijk te reinigen is.

HP Peripherals (accessoires)

Om nog productiever te zijn en gemakkelijker te werken, biedt HP naast de laptops ook een brede range aan accessoires waarmee je een totale werplekoplossing kunt creëren. Van toetsenborden, muizen, dockingstations, adapters, tassen en andere producten waarmee iedereen kan werken waar en hoe hij of zij wenst.

HP zakelijke Printers
& Supplies

Of je nu thuis of op kantoor moet printen of je productiviteit op kantoor wilt verhogen, HP heeft de printer die bij je past, met de bijbehorende supplies als inkt en toner. Van kleinere printers voor kleine groepen gebruikers tot aan efficiënte managed print oplossingen voor grote bedrijven. Beheer, beveilig en optimaliseer alle apparaten in het netwerk en organiseer handige workflows.

HP biedt flexibele oplossingen die voldoen aan de wensen van hybride werken. Een deel van het printer assortiment is uitgerust met het slimme HP+ printsysteem dat vooruit denkt, zodat de printer altijd klaar is voor gebruik. Veilig, productief en duurzaam. Met Instant Ink voor MKB zitten bedrijven nooit zonder inkt, met de handige bezorgservice. Het printer assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor elke ondernemer een juiste keuze.

State of the art
beveiliging

Beveiliging van apparatuur is een hot item, gezien het toenemende aantal cyberaanvallen. Met HP Wolf Security biedt HP robuuste endpoint bescherming die ingebouwd is in HP pc's en printers. Dit is een beveiliging op meerdere lagen, zowel onder, in, als boven het besturingssysteem. Apparatuur met een veilige basis. Omdat cybercriminelen zich op endpoints richten in de continu veranderende werkomgeving, bewaakt HP Wolf Security uw bedrijf en medewerkers continu met hardware-enforced bescherming.

HP en duurzaamheid

HP streeft ernaar het meest duurzame en rechtvaardige technologiebedrijf ter wereld te worden en doet er alles aan om klimaatverandering te bestrijden, mensenrechten te beschermen en digitale gelijkheid te versnellen. Het bedrijf brengt al jaren ieder jaar een duurzaamheidsrapport uit en biedt diverse programma’s voor hergebruik en recycling van HP producten.

Meer weten?

Vul hiernaast het formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

© Copyright 2023 HP Development Company, L.P.

MultIT Automatisering

Pastoor Velzeboerstraat 2

1756 AW 't Zand